Pine Hill Farm

With the longing desire to spend more time outside these homeowners were looking to create an outdoor living space that blended naturally into its surroundings.

Bluestone slabs were laid in a running bond pattern which was intersected by a large circle of natural clay pavers in a herringbone pattern with a substantial running bond border.  The area was further defined by a square granite fire pit that was set prominently in the center of the circle.

Natural stone seating walls were used to accent the space as well increase its functionality.

The houses existing exterior chimney was veneered with natural stone matching the seating walls blending the two areas together.

Large boulders taken from the property were strategically placed around the patio to make this outdoor living space feel as though it was always intended to be here.